• pelvic-toner
 • PainXit fájdalomcsillapító készülék
 • fajdalomcsillapito-ceruza
 • rc-cornet
 • rc-cornet-n
 • kb-100
 • KB-900
 • Bioptron lámpa kölcsönzés
Kategóriák
Elektroakupunkturás készülékek
    KB-100
    KB-900
Inkontinencia
    Kegel Tréner PelvicToner
Fájdalomcsillapítás
    Fájdalom Stop készülék
    PainXit fájdalomcsillapító     készülék
Légúti problémák
    RC Cornet
    Orrkürt
    Kiegészítők
Bioptron lámpa
    Kölcsönzés
Legújabb termékünk
    Új készülék
Hírlevél
Íratkozzon fel, hogy időben értesüljön akcióinkról
Általános ismertető

Végtagok zsibbadása,  ízületi gyulladás, hátfájás, állandó fájdalomérzet mérgezi meg napjait?
Hideg végtagok, merev, letapadt izmok, lumbágó, isiász okoz problémát?

Kínzó köhögés,

sok esetben arcüreg probléma nehezíti életét?

Változtasson életminőségén,

ajándékozza meg Önmagát, és

szeretteit egy alternatív

kezelést nyújtó készülékkel!


Segítsen magán alternatív gyógymódokkal!

Ilyen alternatív gyógymód az akupunktúra. A hagyományos orvoslásban és a komplementer medicina területén elsősorban fájdalomcsillapításra, és azonnali közérzetjavításra, betegségek kiegészítő kezeléseként, valamint fizikoterápiás eszközként alkalmazható.

Egy kis általános ismertető az akupunktúráról
A kínai gyógyászat sajátos, és mindenre használt gyógyító eljárása, mely képes helyreállítani a szervezet felborult egyensúlyát. Az akupunktúrás területek stimulálásával aktivizálni lehet a szervezet öngyógyító tevékenységét, helyre lehet állítani a meridiánok energiakeringését.
Akupunktúrával funkciót javítunk, fájdalmat csillapítunk, ami az esetek nagy részében komoly teljesítménynek számít. Emellett az akupunktúra egy szinte abszolút fiziológiás megoldás, mert nem viszünk be a szervezetbe idegen vegyületet, gyógyszert.

Panaszok, melyeken segíthet  az akupunktúra:
   
Fájdalomcsillapítás
Az akupunktúra valójában a fájdalom elleni harcban a legjobb.
A nyugati orvoslás a 70-es években figyelt fel rá, mint a fájdalomcsillapítás lehetőségére, miután a WHO hivatalos gyógymódnak ismerte el.  Az eljárásnak a lényege, hogy a bőrön át ingerlik az idegrostokat, elzárva ezzel a fájdalomkaput,  s így, megvalósul  a gyors, hatékony  fájdalomcsillapítás. A kezelés hatására endorfinok szabadulnak fel, azaz a szervezet saját fájdalomcsillapító anyagainak szérumszintje is megnő. Fájdalomcsillapítás érhető el dióhéjban a következő panaszok esetében: Hátfájás és társai:
 •  Hátfájás, derékfájás, vállfájás, nyakmerevség, és végtagokban érzett panaszok esetében: segíthet feloldani az izomban jelentkező görcsöket, serkentheti a vérkeringést. A krónikus hátfájdalommal küzdő betegeknél az akupunktúrás kezelést használják a konzervatív kezelések után a hátfájás megszüntetésére a leggyakrabban. A nem kisugárzó, nyakban vagy háton jelentkező fájdalmak kezelésében a tapasztalatok szerint igen jó eredménnyel használható ez megoldás. A tradicionális keleti gyógyászok nézetei szerint az akupunktúra az ember energia meridiánjait rendezi át és ezzel újra egyensúlyba hozza a testet, a nyugati orvoslás képviselői viszont csak azt tudják, hogy a kezelés bizonyos esetekben hatásos, de a miértre nincsenek még meggyőző tudományos válaszok. A fájdalom csillapítás igen  hatékony módszere ezekben az esetekben az akupunktúra.
 • Lumbágóban, isiászban, idegbecsípődésben, derék"roppanás"- esetében jelentkező kellemetlenségek is enyhíthetők. A nyakcsigolyák területén létrejött feszülés, karokba sugárzó fájdalom érzet ugyancsak hamar kiküszöbölhető akupunktúrával.

Ízületi és ideggyulladás esetén:

Nagyszerű a hatása ízületi gyulladás,  ideggyulladás, a háti, nyaki izmok fájdalma, ínhúzódás esetén is az akupunktúrás kezelésnek

 • izomgyengeség, izommerevség, görcsös fájdalom, izom és idegi eredetű fájdalmak, ízületi gyulladás, mozgatási funkciók sérülése miatt fellépő panaszok, gyenge, nehezen mozgó végtagok
 • Mozgásszervi megbetegedések:- kis- és nagyízületi panaszok (sérülés, gyulladás, fájdalom), reuma, izomsorvadás, izomfájdalom, izomgyulladás, izom-, ínsérülés, ficam utókezelése, köszvény, ferde nyak, a gerinc/csigolyák betegségei (alsó háti derékfájás), csontkinövés, csontfájás, alagútszindróma.
Baleset, vagy más ok miatt mozgás hiányos (bénult) izmok esetében: A  kialakult váll, kar, láb merevségét segít kilazítani, az izmokat ingerli, hogy ne sorvadjanak el.

Kéz  zsibbadása,  láb  zsibbadás, érzéskiesés, hideg érzés: 

 • A végtagokban érzett panaszok :  kéz zsibbadása, láb zsibbadása, hidegnek érzett lábak és kezek. A hagyományos kínai gyógyászat megközelítése szerint a zsibbadást és a bizsergést, valamint az idegfájdalmat a nem megfelelő keringés  okozza. Az akupunktúrás kezelés az energia- és a vérkeringés serkentésén keresztül fejtheti ki a hatását, és így „erősítheti” az ideg végződéseket.  Ezekhez a problémákhoz tartozik az érzéketlenség kellemetlen érzése, a kéz zsibbadás, a láb zsibbadás, a hideg érzés a végtagokban.
  KB-100 neuropátiás készülék


  RC- Cornet -N- orr változat


  KB-900 fizikoterápiás készülék


  Az Önök véleménye készülékeinkről
  KB- 900-as fizikóterápiás készülék

  Letelt az 1 havi bérletem, kérem szépen kiküldeni a számlát, marad készülék, elégedettek vagyunk!üdv Dajka Gáborné

  Dajka Gáborné

  Körkérdés
  Melyik probléma okoz gondot Önnek vagy ismerőseinek?
  Diabetes (Cukorbetegég)
  Elhízás, túlsúly
  Vizelettartási nehézség
  Egyéb
  Akció
  Kb-100-as készülék    40.500,-Ft helyett   36.500,-Ft + ingyenes kiszállítás
  Kb-900-as készülék    38.500,-Ft helyett    35.500,-Ft + ingyenes kiszállítás

  © 2013-2016 ALTMED Minden jog fenntartva.