Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek
Fájdalomcsillapító készülék PainGone orvosi vélemények

PainGone készülék orvosi vélemények:

a klinikai tesztelésekben részt vett orvosok  véleményeiből

Lumbágó, isiász, tennis könyök, Dr. Ole Asbjorn, GP, MD.
„84%-ában volt jó hatással a betegséget kiváltó fájdalom megszüntetésében a fájdalomcsillapító készülék olyan hatékony, mint egy fájdalomcsillapító, és alkalmas egy hatékony kiegészítő kezelésre."

Pld.:  Arthrosis kezelése, arthrosis a térdben Dr. Ole Asbjorn, GP, MD. német professzor:
”A Pain gone fájdalomcsillapító készülék úgy tűnik, hogy olyan hatást vált ki, mint a gyógyszerek. Ezért az alternatív fájdalomcsillapításra kezelés igen hatékony a vizsgált betegek körében..”

  Dr. Réka Puskás, reumatológus Budapesti kórházban

"A Pain gone fájdalomcsillapító készülék egy hatékony eszköz, a krónikus fájdalomban szenvedő  betegeknek .  Praktikus, és könnyen használható. A vizsgálatokat  krónikus fájdalomban szenvedőknél, végtagokon jelentkező, és  gerinctájról kisugárzó  fájdalmaktól szenvedő betegcsoportoknál végeztük. A készülékkel való elégedettségüket 1-tõl 5-ig terjedő skálán jelezték a betegek, és a kezelés végén az eszköz átlagosan négyes osztályzatot kapott.

Mobilitás és hátfájás : a legfrissebb brit tanulmány, a Pain gone fájdalomcsillapító készüléket használó,  hátfájástól szenvedő betegek, beszámolója :"jelentős fájdalomcsökkenést tapasztaltak a nyugalmi helyzetben, és a mozgásuk is könnyebbé vált.” Az vizsgálatban résztvevő orvosok  tapasztalatai  szerint: "Sok beteg már nagyon elégedett az eredménnyel, és számos esetben jelentősen javult az életminőségük. A készülék használatával szignifikánsan csökkent a fájdalom, növekszik a mobilitás, és csökkenteni lehet  a napi fájdalomcsillapító fogyasztást."

 

Kép